گروه بهداشت موادغذایی وآبزیان
گروه بهداشت مواد غذایی و آبزیان شامل بخشهای بهداشت مواد غذایی، اپیدمیولوژی و آمار حیاتی، پرورش و بیماریهای زنبور عسل، و بهداشت و بیماریهای آبزیان می باشد. کادر علمی گروه در دوره های کارشناسی علوم آزمایشگاهی دامپزشکی، دکترای عمومی دامپزشکی، و کارشناسی ارشد بهداشت و بازرسی گوشت مشغول تدریس می باشند. امور آموزشی و پژوهشی این گروه در آزمایشگاه بهداشت مواد غذایی و آزمایشگاه آبزیان صورت میگیرد. امکانات گروه شامل آزمایشگاههای بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی و آزمایشگاه آبزیان است.
مدیر گروه:
اعضای گروه:
نام و نام خانوادگی |
سمت |
تخصص |
|
![]() |
عضو هیئت علمی (دانشیار)، رئیس دانشکده دامپزشکی |
متخصص بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی |
|
![]() |
عضو هیئت علمی (استادیار)، معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشکده |
متخصص بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی |
|
![]() |
عضو هیئت علمی (استاد) |
متخصص بهداشت و بیماریهای آبزیان |
|
![]() |
عضو هیئت علمی (استادیار) |
PhD بهداشت و بیماریهای آبزیان |
|
![]() |
ناصر حاجی پور |
عضو هیئت علمی (استادیار) |
PhD انگل شناسی دامپزشکی |