برگزاری مراسم روز دانشجو و تجلیل از نفرات برتر دانشکده دامپزشکی

۱۴ آذر ۱۴۰۲ | ۲۲:۵۰ کد : ۲۰۹۲۵ اطلاع رسانی اخبار اخبار تصویری
تعداد بازدید:۳۳۹
به مناسبت فرا رسیدن ۱۶ آذر، روز دانشجو در مراسمی با حضور هیات رئیسه دانشکده دامپزشکی، جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشکده دامپزشکی و با حضور معاونت محترم فرهنگی دانشگاه تبریز حجت الاسلام دکتر سعید علیزاده در محل آمفی تئاتر دانشکده دامپزشکی از مقام شامخ دانشجو و همچنین نفرات برتر دانشکده دامپزشکی تجلیل به عمل آمد.
برگزاری مراسم روز دانشجو و تجلیل از نفرات برتر دانشکده دامپزشکی

به مناسبت فرا رسیدن 16 آذر، روز دانشجو در مراسمی با حضور هیات رئیسه دانشکده دامپزشکی، جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشکده دامپزشکی و با حضور معاونت محترم فرهنگی دانشگاه تبریز حجت الاسلام دکتر سعید علیزاده از مقام شامخ دانشجو و همچنین نفرات برتر دانشکده دامپزشکی تجلیل به عمل آمد. در این مراسم جناب آقای دکتر میرحسن موسوی ریاست محترم دانشکده دامپزشکی و حجت الاسلام دکتر سعید علیزاده معاونت محترم فرهنگی دانشگاه ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای والامقام واقعه 16 آذر سال 1332، روز دانشجو را به تمامی دانشجویان و حاضران، به صورت ویژه تبریک و تهنیت گفت و طی سخنانی به تجلیل از مقام دانشجو و دلایل نامگذاری روز 16 آذر بنام روز دانشجو و تبیین راه دانشجویان برای ادامه راه و فعالیتهای آنها پرداختند. همچنین نمایندگان محترم تشکل های دانشجویی شامل بسیج دانشجویی دانشکده دامپزشکی، انجمن های علمی دانشکده دامپزشکی و شورای صنفی دانشجویان به معرفی فعالیتهای و برخی مشکلات خود پرداختند. در پایان از کلیه دانشجویان برتر ورودهای مختلف دانشکده دامپزشکی با اهدا جوایز و لوح تقدیر تجلیل بعمل آمد.