نحوه صدور مجوز خروج از کشور دانشجویان به صورت اینترنتی

طبق اعلام معاونت محترم وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی آذربایجان شرقی، با توجه به اجرای خروج از کشور اینترنتی دانشجویان در سطح استان، دانشجویان عزیز از مراجعه حضوری به آن معاونت خودداری کرده و جهت ثبت درخواست خروج از کشور به آدرس evazifeh.epolice.ir یا services.epolis.ir مراجعه نمایند.

دانشجویانی که در مهلت سنوات مجاز اولیه تحصیل یا در ۲ ترم سنوات ارفاقی بوده و آخرین وضعیت تحصیل آنها یکی از مدارک «ترک تحصیل، اخراج، انصراف، یا فراغ التحصیلی» باشد، جهت اخذ خروج از کشور اینترنتی ابتدا باید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک پلیس ۱۰+ اقدام به اخذ آماده به خدمت به تاریخ اعزام پیشنهادی نموده و چنانچه دارای برگ اعزام فاقد غیبت سنواتی باشند با مراجعه به سایت وظیفه عمومی ناجا نسبت به ثبت درخواست خروج از کشور اینترنتی خود اقدام نمایند و نیازی به مراجعه حضوری به معاونت وظیفه عمومی جهت اخذ مجوز خروج از کشور نمیباشد.

اقدامات لازم برای دانشجویان جهت انجام خروج اینترنتی