قوانین و مقررات جلسه امتحانی

قوانین و مقررات جلسه امتحانی

۱- به همراه داشتن کارت دانشجویی

۲- به همراه داشتن کارت شرکت در جلسه امتحانی اجباری بوده و در صورت نداشتن از ورود به جلسه ممانعت به عمل خواهد آمد.

۳- به همراه داشتن نوشت افزار از جمله خودکار آبی و مداد، پاک کن و تراش و لاک پاک کن و ماشین حساب الزامی بوده و تبادل نوشت افزار خلاف مقررات می باشد. لذا دانشجویان موظفند موارد مورد احتیاج خود را به همراه داشته باشند. استفاده از موبایل به جای ماشین حساب ممنوع است.

۴- همراه داشتن هر گونه کتاب و جزوه و یاداشت و کیف سر جلسه امتحان خلاف مقررات بوده و تقلب محسوب خواهد شد.

۵- به همراه داشتن گوشی تلفن همراه و... خلاف مقررات می باشد. در صورت مشاهده تقلب محسوب شده و گوشی به مدت ۱۰ روز ضبط خواهد شد.

۶- صحبت کردن بعد از شروع امتحان به هر دلیل تقلب محسوب شده و دانشجو از جلسه اخراج خواهد شد.

۷- تاخیر در ورود به جلسه امتحانی بیش از ۱۰ دقیقه خلاف مقررات می باشد و از ورود دانشجو به جلسه امتحان ممانعت به عمل خواهد آمد.