اطلاعیه مهم در باره دوره HSE

۲۵ آذر ۱۳۹۷ | ۱۱:۰۶ کد : ۸۳۴۷ اطلاعیه ها

اطلاعیه مهم

قابل‌توجه دانشجویان محترم:

1. بازگشت به بند ۱ صورتجلسه شماره ۳۵ و ۳۷ کمیته ایمنی، بهداشت و محیط زیست دانشگاه تبریز مورخ ۱۴/‏۰۷/‏۹۷‬ و ۱۷/۰۹/۹۷ درباره لزوم شرکت دانشجویان در آزمون HSE و کسب نمره قبولی، به آگاهی می‌رساند برای آن دسته از دانشجویان ورودی ۹۶ کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی و ۹۲ دکترای عمومی دامپزشکی که تاکنون نمره قبولی کسب نکرده‌اند، آزمون HSE به طور همزمان برای همه دانشجویان دانشگاه در دانشکده کشاورزی (در محل سایت اصلی دانشگاه تبریز) برگزار خواهد شد و زمان آن متعاقباً اعلام خواهد شد.
  2. ارائه گواهی سایر دانشگاه‌ها، مراکز، سازمان‌ها و غیره، حتی گواهی دانشگاه تبریز در دوره تحصیلی پیشین دانشجو، مورد قبول نخواهد بود.
  3. آزمون HSE برای دانشجویان ورودی ۹۷ کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی، همچنین ورودی ۹۳ دکترای عمومی دامپزشکی روز شنبه ۰۶/۱۱/۱۳۹۷ ساعت ۱۰ بامداد همزمان در همه دانشکده‌ها برگزار خواهد شد.

اداره تحصیلات تکمیلی دانشکده ۲۴/۰۹/۹۷