انتخاب کتاب استادان دانشکده دامپزشکی به عنوان کتاب سال استان آذربایجان شرقی

۰۱ آبان ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۲ کد : ۱۰۴۸۶ اطلاعیه ها

همزمان با برپایی هفدهمین نمایشگاه کتاب تبریز و با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، کتاب دکتر نعمت اللهی و دکتر خردادمهر به عنوان کتاب برگزیده سال آذربایجان شرقی تقدیر شد.

کتاب تالیفی دو تن از اعضای هیئت علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تبریز به عنوان کتاب برگزیده سال استان آذربایجان شرقی در زمینه علوم پزشکی انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تبریز، همزمان با افتتاحیه هفدهمین نمایشگاه کتاب تبریز که با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، استاندار آذربایجان شرقی، رئیس شورای اسلامی شهر تبریز و مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برگزار شد، از دکتر منیره خردادمهر استادیار پاتولوژی و دکتر احمد نعمت اللهی استاد انگل شناسی دانشکده دامپزشکی مولفین کتاب آسیب شناسی بیماریهای انگلی در حیوانات اهلی با اهدای لوح تقدیر تجلیل شد. این کتاب در ۱۷۰ صفحه در زمینه آسیب شناسی بیماریهای انگلی برای تدریس در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا تالیف شده و دارای دو فصل و ۹ بخش میباشد.

دکتر احمد نعمت اللهی استاد انگل شناسی و مدیر گروه آموزشی پاتوبیولوژی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تبریز با بیش از ۲۵ مقاله در مجلات داخلی و ۱۱۰ مقاله در مجلات خارجی و اجرای ۵ طرح پژوهشی و راهنمایی ۳۳ پایان نامه دکتری و کارشناسی ارشد، پیش از این موفق به کسب عناوین پژوهشگر برتر دانشکده در سالهای ۱۳۸۴، ۱۳۸۷، و ۱۳۹۰ و معلم نمونه دانشگاه در سال ۱۳۹۳ شده است.

دکتر منیره خردادمهر نیز استادیار پاتولوژی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تبریز بوده و با بیش از ۱۰ مقاله در مجلات داخلی و ۳۲ مقاله در مجلات خارجی و اجرای ۲ طرح پژوهشی، راهنمایی ۸ پایان نامه دکتری و کارشناسی ارشد را عهده دار بوده است.

( ۲ )